Job på Københavns Fængsler

Københavns Fængsler er arbejdsplads for omkring 720 personer. Ca. 550 af dem er fængselsbetjente. Den øvrige personalestab består blandt andet af sygeplejersker, socialrådgivere, læger, håndværkere, lærere, administrativt personale m.fl.

Vi får løbende brug for nye kollegaer - en af dem kan være dig?På denne side kan du se, hvilke ledige stillinger, vi har for øjeblikket samt møde nogle af de medarbejdere, som kan blive dine fremtidige kollegaer.

Vi vil desuden opfordre dig til at læse mere om Københavns Fængsler som arbejdsplads under punktet "Om KF", hvor du kan få en ide om, hvad vi forventer af vores medarbejdere, og hvad vi til gengæld kan tilbyde dig.

 

Mød medarbejderne

Her på siden kan du møde nogle af Københavns Fængslers medarbejdere og derigennem få et nærmere indblik i hverdagen som ansat.

 

pernille t 

Pernillle, fængselsbetjent

Man kan nok ikke sætte sig helt ind, hvad det vil sige at arbejde i et fængsel, før man har været indenfor murene.
Læs mere

 

pia g 

Pia, sygeplejerske

Inden jeg kom til fængslet, havde jeg blandt andet både været over 11 år i hjemmeplejen og arbejdet som leder i 4½ år, men jeg trængte til at prøve noget nyt. Det, som tiltrak mig var muligheden for at få et arbejde, hvor jeg fagligt kommer vidt omkring og at det er meget selvstændigt tilrettelagt.
Læs mere